florentin77 Administrator
Mesaje : 104 Data de inscriere : 25/07/2012 Varsta : 27 Localizare : Botosani
| Subiect: Desfasurare Dum Iul 29, 2012 9:26 am | |
| Desfasurare
Ligi:
* Vor participa 32 de echipe in competitie. * Acestea vor fi repartizate in 4 Ligi a cate 8 echipe. * Locurile 1,2,3,4 din fiecare liga se vor califica mai departe in Grupele UEFA Champions League. * Locurile 5,6,7,8 din fiecare liga se vor califica mai departe direct in Grupele UEFA Europa League. * Pentru primul sezon nicio echipa nu va fi eliminata
UEFA Champions League:
* Vor participa 16 de echipe. * Aceste vor fi repartizate in 4 Grupe a cate 4 echipe. * Primele 2 locuri din fiecare grupa se vor califica mai departe in SFERTURI UCL. * Locul 3 se v-a duce in 16-imi UEL. * Locul 4 este eliminat din competitie
UEFA Europa League :
* Echipele care au iesit pe locurile 5,6,7,8 sunt calificare direct in Grupe; * Aceste vor fi repartizate in 4 Grupe a cate 4 echipe. * Primele 3 locuri din fiecare grupa se vor califica mai departe in 16-imi. * Urmand ca locul 4 sa fie eliminat din competitie. * In 16-imi se vor intalni locurile 1,2 si 3 din grupele UEL alaturandu-se acestora si ocupantele locurilor 3 din UCL.
UEFA Super Cup:
* Aici se vor intalni castigatorul UEFA Champions League cu castigatorul UEFA Europa League.
Important:
Meciurile din ligi,cupa ligilor,grupe UEL/UCL sau faze eliminatorii se vor juca tur-retur.Exceptie fac finalele care se vor juca doar tur ! | |
|